Najnovije

SRĐAN ŠKORO: "Srbija je pored korone suočena i sa vladavinom naprednjaka! Te dve pošasti na jednom mestu su neizdržive i strašne!" (VIDEO)

Bivši šef deska Novosti Srđan Škoro detaljno je opisao razvoj situacije u Srbiji od smejanja virusu korona do vanrednog stanja.

Srđan Škoro (Foto: Jutjub)

Po njegovim rečima sasvim je logično da nenormalna vlast pravi nenormalne poteze.

“Tek sad se vidi koliko je sve u Srbiji razoreno i koliko zapravo ništa ni nemamo. Strašno je to što se vrši toliki pritisak na penzionere i naše ljude koji se vraćaju u zemlju jer oni odavde nisu otišli bezveze nego iz nemogućnosti da imaju normalan život”, rekao je Škoro.

On je virus korona uporedio sa SNS iako je u Srbiji veći broj smrtnih slučajeva ima od članova SNS nego od virusa.

“Vanredno stanje ne važi za sve, a Škoro je ubeđen da kafići, tržni centri i firme poput restorana Franš, Tehnomanije, Vin vina i sličnih neće biti zatvorene. Koliko je prvo obraćanje Vučića narod ozbiljno shvatio vidi se i po tome da ga prvi dan skoro niko nije poslušao i ostao kod kuće”, rekao je Škoro i doda da Vučić pada čim se vanredno stanje završi.

On je trenutnu situaciju uporedio sa padom Slobodana Miloševića. Škoro ne veruje da će u Srbiji mediji biti kao u Albaniji pre 40 godina kad je na prvom kanalu išlo obraćanje Envera Hodže, a na drugom policajac koji je ljudima pretio da vrate na prvi.

“Mada, situacija nije daleko od toga”, naveo je Škoro.

Pročitajte OVDE koliko je do sada ljudi zaraženo virusom korona u Srbiji.

Izvor: Slavija info TV

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA