Najnovije

UGLEDNI DOKTOR DIGAO SRBIJU NA NOGE: Ovo što se dozvoljava "nadrilekaru" Mitroviću je najveće poniženje za lekare!

Posle pisma koje su članovi Posebnog odbora za stručna pitanja i stručni nadzor Regionalne lekarske komore u Beogradu uputili direktoru Lekarske komore Srbije, dr Milanu Diniću u kojem traže da preduzme mere zbog promovisanja nadrilekarstva kako bi se zaštitila struka i ugled profesije ostao neukaljan, oglasio se i doktor specijalista interne medicine, nefrolog Rajko Hrvačević.

Doktor specijalista interne medicine, nefrolog Rajko Hrvačević (Foto: Jutjub)

On je rekao da je najveće poniženje otkad radi kao lekar što se dozvoljava ovakvo ponašanje vlasnika Pinka Željka Mitrovića.

- Ovo što moje kolege dozvoljavaju Željku Mitroviću je najveće poniženje medicinske struke u zemlji Srbiji od kada sam lekar i zbog toga sam beskrajno tužan - napisao je na svom Tviteru Hrvačević.

Vlasnik Pinka Željko Mitrović na svojoj televiziji je prikazao reportažu u kojoj sebi "menja krv" koju je prethodno "ozonirao" u aparatu. 


Zbog propagiranja nadrilekarstva, reagovalo je i Nezavisno udruženje novinara prijavom REM-u jer je, kako su naveli, ova televizija sa nacionalnom frekvencijom emitovala priloge u kojima Mitrović promoviše nadrilekarstvo, odnosno alternativne vrste lekova i terapija koje nisu zvanično prihvaćene u Republici Srbiji, niti registrovane u Agenciji za lekove i medicinska sredstva RS.  



- Prethodnih dana u jeku borbe protiv Kovid-19 infekcije i u vreme kada naše kolege umiru u bolnicama kao na bojnom polju boreći se za svaki život pacijenata, mediji sa nacionalnom frekvencijom promovišu nadrilekarstvo - stoji u dopisu koji su Lekarskoj komori Srbije poslali članovi Regionalne lekarske komore u Beogradu.

Pročitajte OVDE šta je Predrag Kon rekao ko bi mogao prvi da pronađe vakcinu protiv korone.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA