Najnovije

ŠEŠELJ I SKOT SE SRELI LICEM U LICE: Nakon što je čuo Šešeljeve reči ambasador je odgovorio "To bi bilo opasno za celi svet"

Lider SRS Vojislav Šešelj i američki ambasador Kajl Skot sreli su se juče na prijemu povodom 150 godina postojanja Islamske zajednice Srbije.

Šešelj i Skot (Foto: Jutjub)

Lider SRS je na svom Tviteru prepričao detalje tog susreta. -Sa grupom poslanika Srpske radikalne stranke sinoć sam bio na svečanom prijemu Islamske zajednice Srbije povodom 150-godišnjice njenog postojanja. Prijem je bio u holu Narodne skupštine. Nas nekoliko sedeli smo sa strane, kada je, probijajući se kroz masu, naleteo uzbuđeni Kajl Skot. Skot prilazi i pruža mi ruku.Pridigao sam se sa stolice i posle rukovanja opet seo.Pitao me kako sam. „Odlično.Uskoro dolazim na vlast."„Kako, kad nema izbora?-pita Skot.„Poguraće me Tramp, koji je uz moju presudnu podršku pobedio."To bi bilo opasno za celi svet", reče Skot i ode. - napisao je Šešelj na svom Tviter nalogu. Kako je Šešelj uništio Hrvate saznajte OVDE
Aleksandar Dugin i Leonid Savin u knjizi "Mrežni ratovi" objašnjavaju na koji način Amerikanci vode mrežni rat protiv Rusije, Srbije i drugih zemalja. Posted by Dnevne Novine Pravda on ponedeljak 19. mart 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Dramatičan apel Srba sa Kosova i Metohije da se mora sprečiti davanje Šiptarima mesta u UN.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA