Najnovije

SNS RESPIRATORI: "Prave nas budalama, traže da verujemo njima, a ne svojim očima"

Petar Đurić, momak koji je ostao bez oca usred koronavirusa, napadnut je i satanizovan u Vučićevim medijima, kao i svi neistomišljenici SNS. Ovaj momak je na protestima izgovorio dve rečenice: "Ćale, ovo je za tebe! Moj ćale je umro od korone čekajući na respirator, nije ga dočekao." I naravno, Vučić je na respiratore jako osetljiv, jer ih je on nabavljao i tvrdi da ih ima preko 1.000...

Ilustracija (Foto: Jutjub)

Zato je brže bolje naložio da mediji koje on kontroliše demantuju Petrovu izjavu... Nazvao ga lažovom i najcrnje izvređao momka. A onda i njegovi poslušnici svi redom, na TV "Pink" je ceo dan trajala organizovana hajka na momka kao da im je pobio najdraže. Medijski su ga linčovali i iznosili niz uvreda. Naravno, naglasivši da je neistina da mu je otac preminuo čekajući respiratore, jer ih je u tom momentu bilo 40 nekorišćenih u toj bolnici.

Nakon ovoga Petar je uslikao original izveštaj doktora iz Zemunske bolnice koji potvrđuje njegovu izjavu. Sve uredno sa pečatom i potpisom. Nakon toga, oni umesto da stanu na loptu, najmanje što je trebalo je svi da mu se izvine, a i odgovorni da odgovaraju, ovi što su ga izvređali, takođe. Ne, oni su nastavili dalje po svom... Smatrajući: Ko može nešto držAVi?

Naravno, najverovatnije (logičnije) da respiratora jeste bilo, ali u magacinu. Jer naše bolnice nemaju dovoljno ubodnih mesta za njih. Pa to je svima jasno. Mahom su to stari objekti davno građeni, nije u njih ulagano uglavnom ništa. I oni ne mogu da podrže sve te respiratore. Zašto bi, inače, bili po magacinima i to u vreme pandemije kada se ne zna koliko će ih biti potrebno. 

Svi mi poznajemo našu Srbiju i džaba se Vučić trudi da nas ubedi da smo kao Švajcarska. Umesto da su izašli i rekli: To je što je, mi bolje nemamo, popravljaćemo kada se ukaže prilika... Svi bi razumeli, čak i Petar Đurić.

Međutim, oni su po običaju odabrali da blate ožalošćenog momka na najodvratniji način, a nas građane da prave budalama i verbalno teraju da verujemo njima, a ne našim očima. 

E, sve ovo jako iritira, nepravda, neistina, diktatura, sve pod lažnim velom demokratije. Zbog toga se digla prašina, Vučiću.

Gejts tvrdi da oko 70 do 80 odsto svetske populacije moraće da uzme vakcinu. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA