Najnovije

GORI TVITER: Pao je jedan diktator, neka ide redom (FOTO)

NJegova svetost Mitropolit Amfilohije završio je posao u Crnoj Gori i zajedno sa građanima Crne Gore skinuo diktatora. Molim Mitropolita da dođe u Srbiju i pomogne nama da skinemo našeg diktatora, stoji u tviter objavi Željka Veselinovića, predsednika Udruzenih sindikata Srbije Sloga.

Vučić (Foto: Jutjub)

Jučerašnji izbori u Crnoj Gori, izazvali su brojne reakcije komentatora na društvenim mrežama. Nakon 30 godina vlasti, stranka crnogorskog diktatora, Mila Đukanovića, izgubila je većinu u crnogorskom parlamentu.

Građani su posebno pravili paralele sa Đukanovićevim kolegom u Srbiji.

- Ironično je to što ovakvi izborni rezultati u Crnoj Gori upravo pokazuju da Milo Đukanović nije diktator. A da ne spominjem to da na ulicama Crne Gore danas nije bilo crnih džipova bez tablica i zastrašivanja glasača. Demokratija ipak samo u Srbiji ne stanuje - objavila je Rada Trajković, jedan od lidera kosovskih Srba.

- Nego kad će kod nas izlaznost 75% da samelju Vučića, Maju, Jorgovanku, Vulina, Palmu, Malog i ostale spodobe? - napisao je Karapandža.

- Neka ide redom!!! - kaže LJubomir Stefanović

- Sa neba gleda - bio je posebno potresan komentar Vladislava Dajkovića, koji je aludirao na pokojnog Momira Bulatovića, Đukanovićevog saradnika iz 90-tih godina.

- Kao što se naprednjaci sada odriču Mila, uskoro će se odreći Vučića... - napisao je Srđan Milivojević.

Da podsetimo, Državna izborna komisija (DIK) Crne Gore objavila je preliminarne rezultate parlamentarnih izbora na osnovu 98.55 odsto obrađenog uzorka, prema kojima je Demokratska partija socijalista (DPS) osvojila 35.12 odsto, odnosno 141.767 glasova, a koalicija "Za budućnost Crne Gore" 32.52 odsto (131.333). 

Koalicija "Mir je naša nacija" je osvojila 12.55 odsto (50.672), "Crno na bijelo" 5.57 (22.499), Socijaldemokrate 4.09 (16.524), Bošnjačka stranka 3.81 (15.387), SDP - Jaka Crna Gora 3.14 (12.674), Albanska lista 1.61 (6.485), a Albanska koalicija Jednoglasno 1.16 odsto (4.675).

Uleteo automobilom u ljude koji su slavili pobedu opozicije, više povređenih. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA