Najnovije

BOJAN SAVIĆ U CRVENOJ ZONI BATAJNICE: Napravio ekskluzivne snimke - ovo je istina o ovoj bolnici (VIDEO)

Kovid bolnica u Batajnici od svog otvaranja u javnosti izaziva kontroverze i oko nje kruži dosta negativnih priča zbog čega mnogi pacijenti koji moraju da idu u bolnicu naradije bi zaobišli Batajnicu. Jedan od njih je bio i Bojan Savić iz Građanske patrole koji je zbog teških upala pluća morao u bolnicu, iako je želeo da izbegne Batajnicu to je jedina bolnica u kojoj je bilo mesta.

Bojan Savić ispred Batajnice (Foto: Jutjub)

Po izlasku iz crvene zone Batajnice Savić je objavio video koji baca totalno drugačije svetlo na ovaj medicijski centar. On je nakon 12 dana provedenih u Batajnici odbacio sve teorije zavere koje kruže ove bolnice. 

Prema njegovim rečima to je savremena bolnici sa najboljom medicinskom opremom i sa medicinskim osobljem koje se borilo za svaki život. On je rekao da su mu doktori spasili život u Batajnici, a da je video brojne slučajeve požrtvovane borbe za najstarije pacijente.

- Ovi ljudi ovde što rade su heroji. Šta sam ja ovde video u 12 dana, kakvo požrtvovanje od doktora sastavljenih sa svih strana, ujedinjnih da pomognu ljudima. Ne dam nikom da priča ništa protiv njih – rekao je Savić dodajući da je u njeogovoj sobi umrlo četiri pacijenta dok je tamo boravio.

On je u svom videu objavio nekoliko snimaka iz same bolnice kako doktori reanimiraju ili spašavaju druge pacijente.

- Ne mojte da pričate kako doktori ubijaju ljude – rekao je Savić.

Pogledajte šta je snimio u bolnici:

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA