Najnovije

"VELJA NEVOLJA JE VUČIĆEVO ČEDO: Vlast ga uz pomoć BIA poslala na tribinu Partizana"

Vučić da prestane Belivuka da naziva navijačem Partizana! I time vređa prave navijače Partizana! Kriju da je bio Junajted Fors FK Rad, a dolaskom SNS na vlast ubacuju ga sa (Aleksandrom Stankovićem) Mutavim na tribinu Partizana da je uz pomoć BIA preuzmu, za druge poslove. Vučićevo je čedo, ne Partizanovo! - napisala je na Tviteru potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Ilustracija (Foto: Predsedništvo/ Jutjub)

Kako je "pala" grupa Velje Nevolje, tako se vlast i režimski mediji utrkuju ko će više ocrniti kriminalnu grupu okupljenu oko Belivuka, a koja je godinama služila vladajućoj strukturi. Otuda i pitanja zašto se čekalo do sada i kako ranije nisu "rešeni", jer je Vučić više puta najavljivao borbu protiv mafije, a sada i ministar policije Aleksandar Vulin i direktor Vladimir Rebić već znaju koliko su oni najtežih zločina počinili i koliko godina će robijati.  

Nakon izjava predsednika i najviših policijskih zvaničnika, u priču o kriminalcima i sprezi sa vlašću, uključio se u predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, koji možda nije direktno hteo, ali je potvrdio da je ekipa Veljka Belivuka imala uporište u državnim organima.

- Imali su uporište, ali očigledno je došlo do promena i njihove logističke veze su propale - rekao je Dačić na televiziji Pink, koji smatra da treba upotrebiti izraz "mafija" jer postoje svi elementi, navodeći da se svaka mafija "kao pijavica uhvati za policijske strukture, političare, medije, sudije".

Tim povodom zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je da je Ivica Dačić potvrdio ono što se godinama govorilo.

- Ivica Dačić je javno priznao ono što mi govorimo već godinama, da je kriminalna grupa Veljka Belivuka imala moćnu podršku u državnim organima Srbije. On je, ne samo potvrdio da mi u Srbiji imamo mafiju blisku vlasti, već i da su oslonjeni na državne organe, pravosuđe i medije. Odnosno da bez političara iz vrha države mafija ne bi ni postajala - rekao je Stefanović.

Podsetimo, Veljko Belivuk, je zajedno sa još 19 lica uhapšen u akciji policije, a na teret im se stavljaju trostruko ubistvo, otmice, zločinačko udruživanje, trgovina narkoticima...

Kako su spacijalci upali na stadion Partizana i uhapsili ekipu Velje Nevolje pogledajte OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA