Najnovije

"Ne napada Marinika Vučića zbog Vacića, već napada Vacića zbog Rusije"

- Slabljenje uticaja Zapada na Srbiju tera njihove agenture na sve histeričnije reakcije. Strateška saradnja Srbije sa zemljama poput Rusije i Kine bacaju u očajanje Mariniku Tepić i njenog šefa Dragana Đilasa koji trpe sve veće kritike zapadnih pokrovitelja zbog nesposobnosti da taj proces zaustave, Upravo kroz te procese koji se dešavaju u Srbiji treba gledati napad agenta zapadnog uticaja Marinike Tepić na predsednika Srpske Desnice Mišu Vacića, saopštavaju iz Srpske Desnice.

Miša Vacić (Foto: Srpska desnica)

Srpska Desnica smatra da se Vacić našao na udaru zbog nedavne posete Rusiji i sastanaka koje je tamo imao.

- Za agenta Tepić nije zaista sporno to što je lider jednog političkog pokreta čuo sa predsednikom vladajuće partije, uostalom i predsednik njene partije ima takve telefonske razgovore, pravi razlog napada je nedavna dvonedeljna poseta Miše Vacića Rusiji i sastanci na visokom nivou koje je tamo imao. Jačanje desnice u Srbiji i jačanje saradnje Srbije sa Rusijom vode Srbiju ka budućnosti u kojoj će strani agenti poput Marinike Tepić i strani agenti i kriminalci poput Dragana Đilasa biti u zatvoru, pritisci zapada odbačeni i potpuno obnovljen suverenitet Srbije – poručuju oni..

Srpska Desnica kaže da će onoga trenutka kada oni dođu na vlast “Marinika Tepić i ostali agnenti stranih službi će izjave davati jedino u tužilaštvu i sudu”.

- Ne napada Marinika Tepić predsednika Aleksandra Vučića zbog Miše Vacića, već napada Mišu Vacića zbog Rusije. – zaključuju iz Srpske Desnice.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA