Najnovije

PRIVEDEN KRISTIJAN GOLUBOVIĆ? I posle diskvalifikacije, on se ne smiruje

Kristijan Golubović juče je priveden u stanicu policije u Pećincima jer je nasilno upao u rijaliti Zadruga da bi video svoju ljubavnicu Kristinu Spalević.

Kristijan Golubović (Foto: Jutjub)

Gledaoci su bili šokirani kada su videli doskorašnjeg učesnika na malim ekranima, a dosta njih je pomislilo da je to deo šou programa. Ipak to nije istina.

Prema saznanjima Kurira Golubovićevo pojavljivanje u Zadruzi bilo je iznenađenje i za produkciju. On je pod nerazjašnjenim okolnostima uspeo da uđe na imanje gde se nalazi studio, zatim se pojavio u programu i prišao svojoj ljubavnici Kristini kojoj je dao poklon.

S obzirom na to da je Golubović izbačen iz rijalitija zbog fizičkog obračuna sa Miljanom Kulić i pripadnicima obezbeđenja, produkcija nije htela da rizikuje i da pokušava da primeni silu da bi izbacili Kristijana napolje, već su pozvali policiju.

Pripadnici organa reda, brzo su došli na lice mesta nakon što je Kristijan izašao napolje oni su mu rekli da pođe sa njima u stanicu. Tamo je saslušan u svojstvu građanina, a u svojoj izjavi je objasnio kako i zašto je nasilno upao u rijaliti Zadruga.

Šuška se da će Kristijanov razvod biti najskuplji u istoriji rijalitija. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA