Najnovije

"VUČIĆ JE DIKTATOR": Šta omladina misli o predsedniku (VIDEO)

Juče su Mladi SSP Novi Sad pokušali da na mostu Duga dva puta da okače transparent širine 40 metara i visine pet metara sa porukom za ceo svet "Vučić is a dictator" ("Vučić je diktator"). Međutim, kako to obično biva, u ovoj akciji su bili ometani, i to od strane pripadnika policije i BIA. Ipak, na kraju su uspeli u svojoj nameri da, kako su naveli, pošalju poruku svetu šta misle o predsedniku Srbije.

Vučić (Foto: Jutjub)

Snimak te akcije podeljen je na Fejsbuk strani Stranke slobode i pravde SSP, a u komentaru se navodi i sa čim su se sve suočavali aktivisti ove stranke.

- Čim smo došli na most, kao na plejadi su počeli da se ređaju dva pripadnika BIA, zatim pet, šest komunalnih policajaca, da bi na kraju i sam načelnik novosadske policije došao na lice mesta sa četiri inspektora - kaže Brajan Brković, predsednik SSP Novi Sad.

Oni su dodali da niko od pripadnika bezbednosti koji su se pojavili nije znao da im objasni koji zakon krše.

 - Mladi koji su prolazili mostom su zajedno sa nama pokušali da okače transparent, što je dokaz šta omladina misli o Vučiću - navodi Brković.

Svet je korak bliži nuklearnom ratu jer Rusija i Kina razvijaju nove projektile, bombardere i podmornice! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA