Najnovije

"Dok budem živ govoriću o koljaču Oriću!"

Na jučerašnju izjavu ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina na komemoraciji poginulim Srbima u selu Zalazje kod Bratunca kada je rekao da je "Naser Orić zločinac, krvolok i ubica", reagovao je i ratni zločinac Orić:

Naser Orić. (Foto: Jutjub)

- Aleksandar Vulin je budala, odnosno, dvorska luda Beograda - rekao je Orić za bosanske medije i dodao kako je ministru "ili udarila sunčanica u glavu ili je spreman za specijalnu ustanovu". 

Podsećamo, teroristi tzv. armije BiH izvršile su stravične zločine u Kravici za Božić 1993. godine. Tada su Orićevi koljači masakrirali 49 stanovnika tog srpskog sela nadomak Bratunca.

Na uvrede koje mu je uputio, ministar Vulin je odgovorio oštro.

- Srbi u Zalazju su izvršili masovno samoubistvo. Još 3.000 Srba u Podrinju se ubilo ili je stradalo od kiše i vetra. Sudija Ilić, ne samo da je sebi iskopao oči, već se i sam zaklao. Presudom Haškog tribunala, Naser Orić je oslobođen od svake odgovornosti za svako zlo koje je počinio. Dok budem živ, dok me neko od kriminalaca bande Nasera Orića ne bude ubio, govoriću istinu o koljaču Oriću. Moja glava je mala cena za istinu koju govorim - poručio je ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin, reagujući na napad i na uvrede koje je na njegov račun izneo ratni zločinac Naser Orić. 

Ako vas ne puste na posao bez vakcine ili PCR uradite ovo! Više o tome OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA