Najnovije

POSLANIK SNS-A PODRŽAO UVOĐENJE SANKCIJA RUSIJI: Zarković mu žestoko odgovorio (FOTO)

Narodni poslanik Srbislav Filipović je na Tviteru izjavio da bi podržao uvođenje sankcija Rusiji, na šta je reagovao novinar Miodrag Zarković.

Filipović i Zarković (Ilustracija: Pravda/Jutjub)

'’Ako se bude dovodio na bilo kakav način opstanak države i funkcionisanje u pitanje sa obe ruke bih podržao odluku da se Rusiji uvedu sankcije. Nekada se moraju donositi i teške i bolne odluke. Ne može mi niko biti više u srcu od moje Srbije!'’, napisao je Filipović na Tviteru.

Nakon objavljenog tvita, Filipović se upustio u raspravu u komentarima.

Usledila je i reakcija našeg kolege Miodraga Zarkovića.

'’Zamislimo da - u interesu Srbije - moramo da ubijemo ovog Filipovića. Da li bi u tom slučaju ovaj Filipović ”sa obe ruke” podržao i sopstvenu žrtvu? U interesu Srbije, molim vas!'’, napisao je Zarković.

Filipović je kasnije objavio da je protiv Zarkovića podneo krivičnu prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti, na šta je Zarković opet imao odgovor.

'’Srbislav Filipović (SNS) obavestio je javnost da je podneo prijavu protiv mene. Kaže, zbog toga što sam pozivao na njegovo ubistvo. Nešto i ne vidim da sam to uradio u tvitu na koji se poziva, ali dobro, videćemo šta će iz svega ispasti'’, odgovorio je Zarković.

U komentarima na Filipovićev tvit zbog kojeg se povela ova žustra polemika, jedan od komentatora je napisao da Zarković nije pozvao na njegovo ubistvo, već je pozvao da zamislimo tu situaciju.

Moramo napomenuti da ovde nema elemenata krivičnog dela ugrožavanja bezbednosti, jer Miodrag Zarković nije direktno pozvao na krivično delo, već je uputio poruku javnosti da zamisli tu situaciju.

Zarković je dodao da je Filipović pozivao komentatore njegovog tvita na fizički obračun.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA