Najnovije

EMIL VLAJKI ZA PRAVDU: Sve vodi prema podeli Kosmeta

Piše: Emil Vlajki

U ovom se času odvija najveća manipulacija srpskim narodom u njegovoj povijesti. Spinovanje je zasnovano na besramnim lažima, a koje, izgleda, nema tko da razotkrije. Nisu samo režimlije i režimski mediji u pitanju. U ovoj providnoj igri koju možemo nazvati KURTI/MURTI KRIZOM, a po nalogu Velikog Brata, učestvuju i ne skidajući se sa TV ekrana, „antirežimski patriotski analitičari“ i/ili „srpski rusofili“ kao i „ljuti akademici“ koji su u sprezi sa vrhovnom srpskom vlašću, a k'o fol su protiv nje. Čak je i Nova Srpska Politička Misao koja je nekad imala stvarne intelektualne vrijednosti, postala bez identiteta, mrtvo slovo na papiru.

Povlačenje Srba iz svih institucija „privremenih vlasti u Prištini“ dio je ove igre planirane u Vašingtonu unutar tragične sudbine srpskog naroda. Za nju su svi znali, pozicija o opozicija, i ona je brižljivo pripremana, ali tko bi se usudio suprotstaviti se Velikom Bratu! Jest da gubi rat u Ukrajini, ali je u očima srpskih poluinteligenata još uvijek Veliki Baja. Spomenimo samo jedan nevjerojatan detalj. Srpski policajci sa KiM su skinuli uniforme, a sad su na njihovo mjesto došli albanski policajci, i nikom ništa! Pa tko je ovdje lud. Ali, izgleda da je i to dio igre koja bi trebalo da dovede do pobune Srba sa KiM, do novih žrtava, do „hitnog rješenja“ kosmetske krize i do podjele teritorija, ali ido priznanja albanske Republike Kosova.

Ne mogu a da se ne osvrnem na providne laži kojima nas bombardiraju srpski režimski mediji na čelu sa M. Marićem.

Prva laž je tvrdnja kako je Kurti/Murti za.eban tip koji se čak suprotstavlja Velikom Bratu. Ovo je stvarno .ebanje u zdrav mozak. Amerika je ta koja je osnovala (sve manje) lažnu državu Kosova, ima na KiM najveću vojnu bazu u Evropi, upravlja KFOR-om, a eto Kurti/Murti joj se suprotstavlja. Americi je dovoljno da makne malim prstom lijeve noge i da Kurti/Murti nestane zauvijek.

ZAKLJUČAK: Amerika je ta koja je Kurti/Murti-ju rekla što da čini s tablicama i s time je upoznala srpske vlasti i Brisel. Bit će teške krize, ljudi, Srbi, će se usprotiviti Kurti/Murti teroru i stradati, pa će „jedini izlaz“ biti podjela Kosmeta – manji dio do Ibra Srbiji, a ostatak Albancima i dopuštenje da ova lažna država postane prava država i  članica UN.

Druga velika laž je, kako je Rusija nemoćna i kako bi bilo štetno da se uključi u rješavanju kosmetskog pitanja. Tu je Marić car. LJudi dođu kod njega i neki spomenu Rusiju koja je ključna za Srbiju, a Marić kao iz topa: „Rusija ne može pomoći samoj sebi, a nekmoli Srbiji“. I tako, iz emisije u emisiju, a nitko od ovih plaćeničkih „srpskih patriota“ da mu se suprotstavi!?

Drugi Marićev omiljeni spin je kako Rusija nije pomogla Srbiju 1999. godine prilikom NATO agresije iako zna da je u to doba na njenom čelu bio onaj alkoholičar Jeljcin koji je bio pokoran američki sluga.  Mora se reći da je gledanost njegovih emisija velika i da su gledaoci anestezirani njegovim nipodaštavanjem Rusije.

Pošto se, po Mariću, Rusija ne može uključiti, onda se, očito, mora uključiti Amerika, što se svaki čas ponavlja preko režimskih medija! Oni koji ovo zagovaraju, smatraju da je srpski narod imbecilan. SAD su te koje su otele Kosmet Srbiji i koje sve rade da se ova lažna tvorevina, Republika Kosova, pretvori u pravu državu. SAD su, dakle, uključene do guše u ovaj marifetluk, pa kako bi još trebalo da se uključe? Možda da nakon KiM okupiraju i Preševsku dolinu?

Samo da kažem ljudima, ne Mariću jer on to dobro zna, da se Rusi sjajno brinu o sebi, da su dobili rat u Ukrajini, da je NATO u nemoći, da je Rusija postala trenutno najmoćnija vojna sila svijeta i da bi se, po mnogim osnovama, slavenskim, pravoslavnim i povijesnim, ona trebalo da aktivno uključi u rješavanju KiM pitanja. Zašto to srpske vlasti odbijaju, treba njih pitati.

I SADA ONO NAJLJEPŠE! Planirano je da se KiM kriza pokrene za vrijeme Mundijala, svjetskog prvenstva u nogometu kada će Srbi, smatraju ribari ljudskih duša, zaboraviti KiM, pa će vlast moći nametati rješenja po volji!

NAPOMENA: Jedna od tragedija bi mogla biti da srpske vlasti dozvole lažnoj državi da se učlani u UN u zamjenu za tamo formiranu Zajednicu Srpskih Općina. Nakon priznanja lažne države, ZSO bi nestala u vrlo kratko roku, pa neka se Srbija onda žali upravi vodovoda za nepoštivanje međunarodnog prava.

Nema pravde za Srbe. Povijest je pokazala da je u takvim slučajevima jedino rješenje da se silom vrati ono što je silom oduzeto.

Prebacivanje ruske vojske preko Mariupolja pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA