Najnovije

PARTIZAN DOBIO PROTIVNIKA U EVROPI! Drama rešena posle penala - oni iz Lige šampiona stižu u Humsku!

Partizan će igrati protiv AEK-a iz Larnake u kvalifikacijama za Ligu Evrope! Posle prave drame i penal serije u revanšu Mitjiland je pobedio i tako je poslao kiparsku ekipu na mečeve sa crno-belima (1:2).

Foto: partizan.rs

Na taj način će danski tim nastaviti takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona i duel sa Benfikom, dok će se AEK sa timom Ilije Stolice boriti za mesto u drugom po rangu takmičenju.

Nerešeno je bilo u Danskoj (1:1) što je značilo da će odgovor stići na Kipru. Tamo je odigran meč po velikoj vrućini (preko 30 stepeni celzijusa), pa je viđeno i nekoliko pauza za osveženje. Na kraju se u bolje snašao Mitjilend.

Domaćin je poveo preko Olatunjija u 9. minutu, da bi u 12. Dalgard izjednačio, a do kraja nije bilo promene rezultata, što je značilo da će se igrati produžeci. Ni posle dodatnih 30 minuta nije bilo golova, pa je sve rešeno u penal seriji.

Prvi meč između Partizana i AEK-a igra se u Larnaki 4. avgusta, dok je revanš sedam dana kasnije u Humskoj.

Jedan od tragičara meča na Kipru bio je Altman. On je pogodio prečku u prvoj seriji, a u samoj završnici drugog produžetka je pogodio stativu iz izgledne situacije. Međutim, njegov promašaj "anulirao" je Kaba koji je u petoj seriji mogao da potvrdi prolaz gostima. Nije uspeo, ali je Gustavo na drugoj strani pogodio stativu i tako "pomogao" protivniku da ode dalje.

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA