Najnovije

POKRENUTA VELIKA OFANZIVA: Taktikom naterali Ukrajince da otkriju položaje, sada ih specijalci gaze! (VIDEO)

U Donjeckoj Narodnoj Republici specijalci Ahmat i 2. korpus armije LNR pokrenuli su ofanzivu velikih razmera u nekoliko regiona Donjecke Narodne Republike, izjavio je šef Čečenije Ramzan Kadirov.

Foto: RIA

Prema njegovim rečima, borci aktivno napreduju u pravcu Soledara, Jakovlevke i Severska.

On je pokazao snimak sa fronta, koji je snimio komandant specijalnih snaga Ahmat Apti Alaudinov, gde vojnik izveštava o ogromnim gubicima Oružanih snaga Ukrajine kako u ljudstvu tako i u opremi.

„Pauza koja se u poslednje vreme održava u taktičke svrhe u potpunosti se opravdala. Neću otkriti sve tajne, ali zahvaljujući planu koji smo razvili, nadahnuti neprijatelj je otkrio sve svoje pozicije. Ovo je ono što nam je trebalo. Sada specijalne snage Ahmat, zajedno sa savezničkim snagama, sprovode aktivne ofanzivne operacije i nemilosrdno tuku neprijatelja. Ukupno će oko 60 km teritorije morati da se očisti od fašista. I ako je poslednjih dana neprijatelj, inspirisan našom taktičkom pauzom, pokušao da krene u kontraofanzivu, sada može samo da razmišlja o spasavanju svog bezvrednog života“, zaključio je Kadirov.

Ukrajinski teroristi nastavljaju granatiranje centra Gorlovke, kao i sela Zajcevo. Snimak i fotografije možete pogledati OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA