Najnovije

Dodela NAGRADA "Prva zvezdica" najtalentovanijim MLADIM GLUMCIMA 30. maja u PAN teatru

Nagrade će biti dodeljene u okviru drugog Festivala dečijeg glumačkog stvaralaštva u filmovima i TV serijama FEDEG

Foto: Promo

Finalno veče i dodela nagrada "Prva zvezdica" u okviru drugog Festivala dečijeg glumačkog stvaralaštva u filmovima i TV serijama FEDEG, održava se u utorak, 30. maja 2023. godine u PAN teatru u Beogradu.

Selektorska komisija na čelu sa novinarkom i TV kritičarkom Meri Bilić, prepoznala je talenat i kreaciju u zapaženim glumačkim rolama šestoro dece glumaca: Tamare Nalbantjan u seriji "Vera", Vasilija Turčinovića u seriji "Bunar", Mione Ilov u filmu "Mrak", Petre Semiz u seriji "Lako je Raletu", Milice Stanković u filmu "Oluja" i Jane Todorović u filmu "Sveta Petka - Krst u pustinji".

- Pokrenuli smo prošle godine manifestaciju sa željom da afimišemo marljivost i talenat dece  i da podstaknemo njihovu želju da im istinske vrednosti i modeli budu uzor u životu i izboru profesionalnog poziva. Deci koja dobijaju Prvu zvezdicu uzori su naše glumačke veličine koje su takođe karijere započele kao deca, a nadamo se da će nekoj dečici koja tek planiraju da se otisnu u svet glume, dobitnici Prve zvezdice biti uzor  - kaže osnivač FEDEG festivala Nenad Milenković. 

Jedina manifestaciji tog tipa u Srbiji održava se pod pokroviteljstvom GO Zvezdara i uz podršku Gradskog sekretarijata za kulturu, početak je zakazan za 19 časova.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA