Najnovije

Bila je muzička zvezda devedesetih, a onda se odrekla slave i napustila Srbiju: Gde je danas prva pevačica Nevernih beba

Rok bend „Neverne bebe“ jedan je od najdugovečnijih i najkvalitetnijih u Srbiji. Na muzičkoj sceni su duže od tri decenije, a 2023. obeležili su veliki jubilej – 30 godina postojanja.

Pojavili su se početkom 1993. godine i to u sledećem sastavu: Milan Đurđević, Vladan Đurđević, Čeda Macura, Bane Jelić i Bili King. Posle odlaska Bili Kinga i nešto kasnije Dušana Šubarevića u avgustu 1997. godine, celokupnu postavu Nevernih beba činili su Milan Đurđević, Vladan Đurđević, Saša Ranđelović, Aleksandar Tasić, Goran Marinković i Gorica Ponjavac.

Gorica je ostala upamćena kao prva pevačica čuvene grupe. Pevala je u grupi od 1997. godine do 2003.

U tom periodu „Neverne bebe“ snimile su neke od najvećih hitova poput „Dvoje“, „Stranac“, „Gotovo“, „LJubav“, „Balkan“…

Pesma „Dvoje“ postala je zaštitni znak benda, koji je u to vreme počeo da učestvuje u emisiji „3K Dur“, a Goricu svi pamte i po hitu „Kaži gde je ljubav“.

Međutim, nakon šest godina, Gorica istupa iz grupe, a na njeno mesto dolaze novi vokali Jana Šušteršić i Jelena Pudar.

A onda Gorica pakuje kofere i odlazi iz Srbije na daleku Floridu gde započinje miran porodičan život van svetlosti reflektora i scene. Staje na ludi kamen sa pilotom, sa kojim je dobila ćerku Maju.

Na Floridi živi i dan-danas, prezive se Kunc, a javnosti nije poznato čime se bavi.

Inače, Gorica i ostali članovi „Nevernih beba“ ostali su prijatelji do danas, a to potvrđuje i fotografija nastala 2020. godine kada su joj javno čestitali rođendan na Instagramu zajedničkom fotkom.

Gorica je 2018. godine na proslavi 25 godina benda, prvi put nakon 15 godina, stala na binu s Milanom, Vlajkom i Ranđom, s kojima je, u tadašnjoj postavi, snimila pesme koje su obeležile jedno vreme: „Kaži gde je ljubav“, „Balkan“, „Jednom kad me ne bude“, „Lica“.

Izvor: Nova

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA