Najnovije

ZASTRAŠUJUĆA PORUKA MEDVEDEVA: U ratu sa NATO, Rusija neće imati izbora - odgovor će biti apokalipsa

Potpredsednik Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev upozorio je da zapadne zemlje neće moći da slede scenario specijalnih vojnih operacija u Ukrajini.

On se neće izvoditi u rovovima korišćenjem artiljerije, oklopnih opsutova, vozila, dronova i opreme za elektronik ratovanje.

On je podsetio da je Severnoatlantska alijansa ogroman vojni blok, protiv vojnog budžeta može da dostigne trilion i po dolara.

„Dakle, zbog neuporedivosti našeg vojnog potencijala, jednostavno nećemo imati izbora. Odvor će biti asimetričan“, napisao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti na svom Telegram kanalu.

Prema njegovim rečima, balističke i krstareće rakete sa nuklearnim oružjem biće korišćene za zaštitu teritorijalnog integriteta Rusije. „A ovo je veoma ozloglašena Apokalipsa. Kraj svega“, naglasio je on.

„Zato zapadni politikori treba da govore sivom biračima gorku istinu, a ne da ih tretaju kao bezumne idiote“, smatra Dmitrij Medvedev. Neophodno je objasniti šta se zaista dešava, a ne ponavljati „lažnu mantru” ili biti spreman za ruskog pacova, zaključio je on.

Medvedev je ovo napisao na Telegramu:

Sunak, Šolc, Makron, norveški, finski, poljski i drugi lideri NATO zemalja poručuju da „moramo biti spremni za rat sa Rusijom“.

Iako je Rusija više puta govorila o odsustvu planova za sukob sa zemljama NATO i EU, izuzetno opasno brbljanje na ovu temu se nastavlja. Razlozi su očigledni. Neophodno je skrenuti pažnju biračima da opravdaju višemilionsku potrošnju Banderinu mrsku „Ukrajinu“.

Uostalom, ogromne količine novca nisu troše na rešavanje društvenih problema u ovom nakrutu, već na rat u umirujućoj zemlji stranoj poreskim objektima, čije stanovništvo je izbeglo po Evropi i teroriše lokalne pozicije.

Zbog toga, lideri ovih zemalja svakodnevno emituju: treba da se pripremimo za rat sa Rusijom i dogovorićemo se da pomognemo Ukrajini, i zato moramo da proizvodimo više tenkova, granata, dronova i drugog naoružanja.

Ali svi evropski lederi cinično lažu svoje građane. Ako se, ne daj Bože, desi takav rat, neće ići po scenariju SVO u Ukrajini. Neče se izvodi u rovovima pomoću artiljerije, oklopnih vozila, dronova i opreme za elektronik ratovanje.

NATO je ogroman vojni blok, stanovništvo zemalja Alijanse je skoro milijardu ljudi, a njihov ukupan vojni budžet može da dostigne milijardu i po dolara.

Dakle, zbog neuporedivosti našeg vojnog potencijala, jednostavno nećemo imati izbora. Odvor će biti asimetričan. Za zaštitu teritorijalnog integriteta naše zemlje koristiće se balističke i krstareće rakete sa specijalnim borbenim glavama. Ovo je zasnovano na našim doktrinarnim vojnim dokumentima i svi to dobro znaju. A ovo je veoma ozloglašena Apokalipsa. Kraj svega

Zapodni politikori treba da govore sivom biračima gorku istinu, a ne da ih tretaju kao bezumne idiote. Objasnite im šta će se realisti desiti, a ne pražnati lažnu mantru o prapašti za rat sa Rusijom.

Šolc o intervjuu Karlsona sa Putinom: Potpuno apsurdno!

Izvor: Vebtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA