Najnovije

ZAPAD SPREMA HAPŠENJE DODIKA! Spremaju demontiranje Republike Srpske

Vulin je istakao da Zapad planira da demontira Srpsku uz kidnapovanje predsednika Dodika.

Tvrdi i da se u ovom trenutku u BiH nalaze snage za brzo reagovanje koje za svoj zadatak imaju hapšenje Milorada Dodika.

"Žele da uhapse Dodika, prete RS čak i ukidanjem platnog prometa na svaki način, i pokušaće u potpunosti da je demontiraju. Jedino ko stoji na putu tome jeste Srbija, kao neko ko je zaštitnik i garant Dejtonskog sporazuma i naravno predsednik Aleksandar Vučić. Vučiću se preti na svaki način i od njega se zahteva da ni slučajno ne podrži Milorada Dodika i da podrži akciju njegovog hapšenja, da ne spreči njegovo hapšenje", rekao je Vulin.

Vulin je kazao i da zna da predsednik Vučić, kako je rekao, dok je živ neće napustiti ni RS, ni Milorada Dodika, te da neće dozvoliti da se takvo nasilje sprovodi.

"Očekujem da će u narednim danima doći do sastanka između gospodina Šmita i predsednika Vučića na kome će predsednik Vučić vrlo jasno reći da on primenu bonskih ovlašćenja ne prihvata i da ona jednostavno nisu moguća kao koncept vladanja u BiH. Ne bih voleo da sam na tom sastanku u ulozi Šmita, jer znam da će sastanak biti jako težak i neprijatan kad predsednik Vučić bude rekao šta sve misli i da se apsolutno ne slaže sa politikom Šmita", rekao je Vulin.

Evropa gori zbog ovog snimka! Lukašenko na mapi pokazao gde planira udar: Zauzećete deo...

Izvor: Sputnik.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA