Najnovije

UKRAJINA NA NOGAMA ZBOG OVE FOTOGRAFIJE! Ruski projektil pogodio objekat, u njemu bilo stotine vojnika, žrtve su možda ogromne...

Ruske oružane snage su udarile na lokaciju Oružanih snaga Ukrajine na obali Očakova, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog podzemlja Sergej Lebedev, pozivajući se na svoje kolege.

- Prema očakovskom podzemlju, projektili su pogodili sanatorijum Očakov, a tamo je bilo najmanje 300 Ukrajinaca - rekao je sagovornik agencije.
Istovremeno, Lebedev je pojasnio da je teško proceniti rezultate udara, pošto se vojna bolnica nalazi pored sanatorijuma, a oba objekta se nalaze na obali, gde je već dve godine zabranjen ulazak civilima.

Preneo je i poruku agenta iz Očakova.

- Malo nas je potreslo, a mi smo bili na suprotnoj obali. Oni su pisali da je došlo do snažnog udara, a izgleda da je drugi dron "Geran"  oboren iznad mora - rekao je stanovnik Očakova.

Ruska vojska redovno izvodi napade na odbrambenu industriju, vojnu komandu, veze i energetske objekte u Ukrajini od 10. oktobra 2022. godine. Kako je istakao Vladimir Putin, ovo je odgovor na teroristički napad na Krimski most i druge napade na civilnu infrastrukturu u Rusiji. Od tada se svakodnevno u ukrajinskim regionima, ponekad i širom zemlje, objavljuje uzbuna za vazdušni napad.

PRAVO U CENTAR: Uništena osmatračnica OSU u Krasnogorovki (VIDEO)

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA