Najnovije

VUČIĆ ISPRIČAO DA MU SE VUK JEREMIĆ JAVIO DA POMOGNE: Sad se oglasila Narodna stranka sa istinom

Narodna stranka ocenila je da najavljena Rezolucija o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN predstavlja vanrednu opasnost po srpski narod, Srbiju, Republiku Srpsku i sve buduće generacije, kao i da je Srbiji sada potrebno državno i nacionalno jedinstvo. Predsednik Aleksandar Vučić nedavno je izjavio da je „oberučke“ prihvatio ponudu dugogodišnjeg predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića da pomogne u UN oko Rezolucije o Srebrenici.

Narodna stranka je u saopštenju ukazala da bi usvajanjem takve rezolucije trajno i nepravedno bio utisnut beleg genocida celokupnom srpskom narodu.

Stranka je istakla da veruje da je u ovom trenutku Srbiji potrebno državno i nacionalno jedinstvo kako bi se uz punu podršku i mobilizaciju svih diplomatskih kapaciteta, odlučno i energično delovalo protiv usvajanja ovakve rezolucije, objavio je N1.

Dodaju da su posebno zabrinuti zbog sadržaja Rezolucije, koji je sročen na „izuzetno perfidan način, tako da na duže staze ugrozi interese srpskog naroda bez da to bude očigledno mnogim zemljama koji će se o njoj izjašnjavati u NJujorku krajem ovog meseca“.

Narodna stranka je istakla da je opozicija vlasti, ali nikada neće biti opozicija Srbiji, srpskom narodu i srpskim nacionalnim interesima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na TV Informer 6. aprila izjavio da je član Narodne stranke i dugogodišnji predsednik te partije, Vuk Jeremić, ponudio svoju pomoć vlastima u Beogradu kako bi se sprečilo usvajanje Rezolucije o Srebrenici u UN.

KAKAV MANEVAR! Kim i Putin razvaljuju Zapad! Amerika pokušava da shvati šta se dešava

Vučić je napomenuo da je dobrodošao svako ko želi da pomogne i da je prihvatio pomoć koju je ponudio Vuk Jeremić.

„Male su šanse, video sam da je kod nas. Nadam se da mi neće zameriti… Nekim ljudima je tu poruku poslao i Vuk Jeremić – da je spreman da pomogne i ja sam to oberučke prihvatio. Od svakoga ko je spreman da pomogne našem timu na svaki način“, rekao je Vučić na TV Informer, dodajući da i „ako izgubimo, to neće biti laka pobeda“.

RUSI KOMBINUJU DUPLI UDAR! Časov Jar doslovno u plamenu, nova taktikta na terenu

Izvor: Nova.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA