Најновије

ВУЛИН: Србија треба да промени однос према Црној Гори и Македонији! Пријатељство са Србијом мора да се заслужи!

Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да Србија треба да промени однос према Црној Гори и Македонији, јер у тим земљама нема искрене саговорнике ни пријатеље, јер су на скупштини Интерпола подржале улазак такозваног Косова у ту организацију.

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

- Позивам председника Вучића да промени однос према Црној Гори и Северној Македонији и да им покаже да се пријатељство са Србијом мора заслужити - сматра министар Вулин, наводи се у саопштењу.

Он наводи да су "Црна Гора и Северна Македонија на скупштини Интерпола подржале улазак косовских нарко картела у полицијску организацију. Стале су на страну Косова свесне да тиме вређају Србију".

- Ако нису имали храбрости да гласају против, могли су да се уздрже и покажу да им је стало и до оног што Србија мисли и осећа - коментарише министар одбране, Александар Вулин, одлуку бивших република СФРЈ да подрже улазак тзв. Косова у Интерпол. 

- Нису Црна Гора и Северна Македонија гласале за Косово, оне су гласале против Србије. Њихови гласови нису променили одлуку Скупштине Интерпола али треба да промене однос Србије према њима. Председник Вучић у владама Црне Горе и Северне Македоније нема искрене саговорнике а Србија нема пријатеље - поручио је Вулин.

Шиптари спремали хаос на Косову! Срећом, изгубили су у Интерполу! Погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Александар Вулин о војној вежби “Век победника”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА