Најновије

РЕКАО МУ СЛОБА У ПОВЕРЕЊУ, КОНАЧНО ПРИЗНАО СВЕ: Луна је за секс, Кија за цео живот

Певач Душко Радоњић напустио је "Задругу" одлуком гледалаца месец дана пред финале. Осим што се у ријалитију бавио односом своје ћерке и задругарке Андријане Радоњић са Немањом Ђерићем Ђексоном, Душко тврди да му је Слоба Радановић признао каква су његова осећања према законитој супрузи Кристини Коцкар, као и ријалити-девојци Луни Ђогани.

Луна, Кија и Слоба (Фото: Јутјуб)

Наиме, Радоњић тврди да му се Слоба поверио након смрти Кристининог оца и открио му права осећања.

- Слоба и ја нисмо били толико блиски у ријалитију, али је осетио да са мном може да поразговара као са родитељем и да ћу га ја искрено посаветовати шта је најбоље за њега. Био је збуњен због емоција, које није могао да каналише, помешале су се ту и кривица и љубав и грижа савести, потпуно је био руиниран и тада ми се обратио - започео је причу Душко и наставио:

- Седели смо сами, нећу залазити у детаље где и како јер то није битно и рекао ми је: " Не знам више шта да радим. Кристину сам изневерио, не верујем да ће ми опростити, а волим је. То је љубав за цео живот. С друге стране, повредио сам и Луну. Драга ми је, али то је искрено више била забава, пролазна ствар. Да не звучи грубо, секс." Ја сам га саслушао и рекао сам му да, ако заиста воли Кију, треба да покуша да изглади ствари са њом, али не у "Задрузи" него када изађу одатле, а да се у међувремену мало удаљи од Луне - препричао је Душко разговор са Слобом и додао:

- Он је то и чинио наредних неколико дана, међутим, убрзо се поново погубио и не зна више шта ради. Покушава да са Луном буде у коректним односима до краја, али испада као да хоће да и даље буде с њом. Онда, да Луна не би правила сцене, игнорише Кију, што му само отежава шансе да с њом изглади ствари након ријалитија. Замршено је све, тек ћемо да видимо шта ће бити с њима - закључио је Душко.

У прилог Радоњићевим наводима говори и ситуација у Белој кући протеклих дана. Подсетимо, Слоба и Луна раскинули су након осам и по месеци везе у ријалитију, а повод раскида био је то што је Луна убеђена да Слободан и даље воли Кристину. Слоба и Кија зближили су се након што је Кристина у ријалитију сазнала да јој је преминуо отац, а додатни раскол између ријалити-пара направила је Кристинина тврдња да ју је Слободан пољубио и рекао да је воли.

Након 9 месеци, Кија и Слоба се коначно пољубили. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Слоба песму Кији

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА