Najnovije

NEVEROVATNO: Devojci iz vagine počelo da raste korenje!

BOGOTA - Lekari koji su 22-godišnju ženu iz Kolumbije primili zbog bolova u trbuhu bili su šokirani kad su otkrili neverovatan uzrok njenih tegoba – krompir u njenoj vagini!
Korenje gde mu mesto nije..(eko.rs)

Korenje gde mu mesto nije..(eko.rs)

Mladoj Kolumbijki majka je savetovala da upotrebi „metodu krompira“ kako bi izbegla neželjenu trudnoću. Kad su lekari otkrili krompir koji je stavila u vaginu, on je već bio proklijao i pustio korenje u njoj. Kako prenosi Dejli Mejl, mlada žena je lekarima objasnila da joj je majka rekla da, ako ne želi ostati trudna, treba u vaginu staviti krompir i ona je u to poverovala. To neverovatno otkriće se dogodilo nakon što se žena javila u bolnicu žaleći se na bolove u trbuhu. Sestra koja ju je prva primila i pregledala otkrila je korenje koje je pustio krompir u njenoj vagini. Nakon što su lekari uklonili krompir sa korenjem iz vagine potvrdili su da to neće ostaviti trajnije štetne posledice na njeno zdravlje.
Pročitajte još:

Uskoro prvo ubistvo preko interneta?!

Najjezivija i najstrašnija mesta na Zemlji

Medicinsko osoblje bolnice u koju je primljena kritikovalo je devojčinu majku zbog takvog bizarnog saveta o kontracepciji koji je dala svojoj kćeri, a taj neverovatan slučaj najbolje govori dokle može dovesti nedostatak seksualnog vaspitanja u toj zemlji. Izvor: Jutarnji.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA