Najnovije

(VIDEO) Kadirov se obratio Putinu sa 10 hiljada specijalaca spremnih za rat

ČEČENIJA - Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov okupio je 10.000 specijalaca na stadionu u Groznom kako bi demonstrirao silu. Kadirov je pred svojim najboljim borcima poslao poruku Vladimiru Putinu.
Kadirov (Foto: JuTjub)

Kadirov (Foto: JuTjub)

"Oni su spremni da odmah ispune zadatak pod bilo kojim okolnostima. Srećan sam što Čečenija ima ovakve sinove. Kada kažem da smo mi pešadija Vladimira Putina, to smo spremni i da dokažemo. Vladimir Putin 15 godina pomaže naš narod. Narode Rusije mi smo sa vama, a desetine hiljada naših boraca su spremni da kao dobrovoljci brane Rusiju", rekao je Kadirov. Kadirov je objasnio da je svestan da Rusija ima snažnu regularnu vojsku ali da pojedine zadatke mogu da obave jedino doborovoljci. "Amerika i Evropa objavile su ekonomski rat Rusiji, oni šire strah i paniku...", rekao je Kadirov i dodao da će se narodi Rusije odbraniti samo ako ostanu okupljeni oko Putina.
Pročitajte još:(VIDEO) RUSKI SPECIJALCI: Na granici nemogućeg!
Čečenski borci ispunili su stadion "Sultan Bilimhanov". Specijalci su bilo raspoređeni na tribinama i atletskoj stazi. Po pojedinim medijima na stadionu je bilo čak 20.000 naoružanih Čečena. Izvor: srbijadanas.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA