Najnovije

(FOTO) Pogledajte kako izgleda doskorašnji ponos ukrajinske vojske

LUGANSK - Selo Zelenopolje u Luganskoj republici 11. jula postalo je grobnica elitne ukrajinske 24. motorizovane brigade. Najmanje 30 mrtvih vojnika, preko 100 ranjenih bilans je bitke koja se vodila u noći između 10. 11. jula. Ova jedinica je važila za jednu od najboljih u Ukrajini i nedavno je obeležila 96. godina tradicija. Do 11. jula 24. motorizovana je nosila nadimak "Gvozdena".
Ruski novinari su uspeli, četiri dana nakon bitke, da se probiju do Zelenopolja i naprave više fotografija groblja 24. motorizovane brigade. Fotografije sa lica mesta dale su malo više podataka o samom događaju. Iako, su mediji javili da se napad dogodio tok0m pokušaja proboja ukrajinaca, slike pokazuju da su oni bili stacionirani u kampu gde su trebali da prenoće.
ukrajina rus vesna2

Ukraina rus vesna3

Ukraina rus vesna 4

ukraina rus vesna 5

Ukraina rus vesna 6

Ukraina Rus vesna 8

Ukraina rus vesna 7

Ukraina rus vesna 9

Ukraina Rus vesna 11

Ukraina rus vesna 13

Ukraina rus vesna 10

Pročitajte još: (VIDEO) Pogledajte kako je izgledala ukrajinska 24. mehanizovana brigada pre uništenjaPogledajte kako se vodila bitka za Lugansk: Ukrajinci napustili koridor Fotografije pokazuju, pored uništenih oklopnih vozila, i spaljene vojne krevete, položaje sa džakovima sa peskom itd. Tokom uništavanja ukrajinske brigade proruske snage su koristile sistem "Grad".   Izvor: pravda/Foto: Rusvesti.su

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA