Najnovije

Brat upucao brata

BAR - U pucnjavi koja se dogodila večeras, oko 21 sat, u centru Bara, ranjen je Milan Pupović (34) , saopšteno je portalu CdM-u iz policije. Kako je rečeno sumnja se da je u Milana Pupovića je pucao njegov brat M. Pajo Pupović (30) koji je uhapšen.
Ilustracija (Foto: tomguilmette.com)

Ilustracija (Foto: tomguilmette.com)

Baranina Milana Pupovića je njegov rođeni brat Pajo (pravo ime osumjičenog policija nije saopštila osim da mu je nadimak Pajo, te da su mu inicijali M.P.) na očigled brojnih prolaznika u tom gradu, iz vatrenog oružja pogodio u nogu. Nakon pucnjave Pajo Pupović je pobegao sa lica mjesta. Ranjeni je prebačen u Hitnu pomoć odakle je o pucnjavi obaveštena policija.
Pročitajte još: Hrvati ne daju Beograđanki bebu iz porodilišta dok ne plati 15.000 evra!
Nakon saznanja o ovom događaju, policija je organizovala potjeru za osumnjičenim. Kako saznaje CdM iz policije, usledila je prava filmska potera, jer je osumnjičeni Pajo Pupović tokom bekstva pucao i u pravcu policajaca, i tom prilikom pogodio dva policijska vozila. Osumnjičeni je ubrzo savladan i uhapšen. Takođe, prema nezvaničnim saznanjima CdM-a povređeni Milan Pupović nije životno ugrožen. Izvor: CDM

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA