Najnovije

Karl Bilt: Igor Strelkov je počinio ratne zločine u Bosni!

ŠVEDSKA - Karl Bilt, švedski šef diplomatije, jedna od najuticajnijih političkih figura u EU i ključni čovek Bilderberg grupe, na svom Tviteru profilu je optužio komandanta snaga odbrane Novorusije, Igora Strelkova, da je počinio ratne zločine u Bosni.
Karl Bilt - "protiv pravoslavnog bastiona" (prinstkrin Jutjub)

Karl Bilt - "protiv pravoslavnog bastiona" (prinstkrin Jutjub)

"Jedan od ključnih ruskih komandanata u Istočnoj Ukrajini je evidentno uzeo učešća i u zločinima sprovođenim u Bosni 1992. godine." - kaže Bilt na Tviteru objavljujući tekst Internešnl Biznis Tajmsa koji se bavi ratnim dešavanjima u Višegradu i ulogom Igora Strelkova u ratu u Bosni i Hercegovini.
Pročitajte još:Proruske snage gube glavno uporište – Donjeck!?FSB: Preko 40 ukrajinskih vojnika se predalo i prešlo na rusku teritoriju(FOTO) Ovako je izgledao Igor Strelkov na ratištu u Republici Srpskoj!
Ovaj portal navodi da je u Višegradu pobijeno 3000 muslimana dajući jednostrani prikaz ratnih dešavanja u Višegradu - gradu koji je poznat po tome što su Srbe razapinjali na krstove i puštali da plutaju niz reku Drinu, što navodno ne spominje ovaj američki portal. Američki portal ne navodi nikakva konkretna saznanja o navodnim zločinima Igora Strelkova, već samo piše o tome da je Strelkov bio dobrovoljac koji se borio za srpski narod, što je tačna informacija. Portal navodi da je Strelkov bio dobrovoljac u Prvoj kozačkoj diviziji u Višegradu, a da je zatim jedno vreme proveo i u Sarajevu.  Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA