Najnovije

UŽAS U DONJECKU: Bombardovane bolnica i crkva, troje mrtvih!

DONJECK - Tri osobe su poginule, a šest je povređeno kada je tokom večernje službe granata pogodila crkvu Svetog Jovana Kronštatskog u Donjecku, saopštila je lokalna eparhija.
Bombardovana bolnica u Donjecku (Tviter)

Bombardovana bolnica u Donjecku (Tviter)

Kako je navedeno, granata je potpuno uništila crkvu, gde su se vernici okupili na celovečernjoj službi. Granata je pogodila krov crkve, zidovi su se obrušili i pali na vernike. Povređeni su sveštenik, njegova supruga i četvoro vernika koji su prevezeni u bolnicu, prenela je agencija Itar-Tas.
Pročitajte još:Snage samoodbrane DNR nastavljaju ulične borbe za Ilovajsk sa ukrajinskom armijom, počeo i napad na Severodonjeck!Merkelova preti Rusiji novim sankcijama!
U saopštenju lokalne parohije se navodi da su druge granate pogodile zgradu bolnice i da su dve osobe poginule, a da ima dosta ranjenih. Bolnica u centru Donjecka pogođena je jutros u bombardovanju, prenosi Frans pres na licu mesta i dodaje da nije bilo žrtava. Nekoliko lekara iz bolnice Kalinina potvrdilo je AFP-u da nije bilo ni žrtava ni povređenih u vazdušnom napadu. U bombardovanju je pogođena mrtvačnica i još dve zgrade bolnice, odakle su evakuisani pacijenti. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA