Najnovije

EKSKLUZIVNO: Objavljen poziv na opštu mobilizaciju Srba za odlazak u Novorusiju!

Nikola Perović bivši specijalac u francuskoj armiji, dobrovoljac u Donbasu i jedan od osnivača francusko-srpske brigade u Novorusiji, javno je pozvao sve Srbe da dođu u pomoć ruskom narodu i zaustave masakr ukrajinskih NATO trupa nad civilnim stanovništvom.  Pored kontakta na koji dobrovoljci mogu da se jave Perović je uputio poruku da smo potrebni našoj braći iz Donbasa.
Novoformirana francusko-srpska jedinica u Novorusiji

Novoformirana francusko-srpska jedinica u Novorusiji

Braćo Srbi! Pozivam vas da se na današnji dan, 14. septembra, odazovete opštoj mobilizaciji i pridružite kontinentalnim snagama francusko-srpske brigade u Novorusiji. Ova borba je ključna, mi moramo učiniti sve da jednom zauvek zaustavimo masakr ukrajinskih marionetskih NATO trupa nad nevinim ruskim stanovništvom Donbasa. Ako izgubimo ovaj rat mi ponovo dozvoljavamo američkom imperijalizmu da diktira pravila ovog sveta. Mi Srbi smo već jednom na sopstvenoj koži osetili šta to znači, nad našim narodom je izvršen američka agresija i ratom u bivšoj Jugoslaviji sproveden neviđeni masakr, koji i danas traje na području Kosova i Metohije, svete srpske zemlje za koju ćemo se boriti do kraja!
Terajući nas da se pridružimo Evropskoj Uniji oni žele da prihvatimo stvari kao što su gej parade, da se pomirimo sa masovnom imigracijom, podelom našeg naroda i da u potpunosti zaboravimo našu tradiciju!
Pročitajte još:EKSKLUZIVNO: Formiranje francusko-srpske brigade u Novorusiji!Srbin odlikovan u specijalnim jedinicama, obučava pro-ruske vojnike u Ukrajini!OTKRIVAMO: Ovo je organizacija iza francusko-srpske jedinice u Novorusiji!
Slovenski brate, kakav život želiš? Potrebni smo našoj braći iz Donbasa, sada je trenutak da nastupimo zajedno i glasno kažemo svetu kakav život želimo, život u svetu evropske dekadencije kojim upravlja američki imperijalizam ili da podržimu našu rusku braću koja se bore za očuvanje svoje tradicije i svog identiteta. Nikola Perović Kontakt-mejl na koji se možete javiti: Brigadescontinentales@mail.ru Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA