Najnovije

(FOTO) Nekada roker, danas visoki ruski državnik: Ako ovo zvuči nemoguće...

Premijer RF Dmitrij Medvedev imao je nestašnu, buntovnu mladost, sudeći po tvrdnjama internet korisnika koji od početka ove godine šire vrlo interesantnu fotografiju.
Foto: Vkontakte, 812Online

Foto: Vkontakte, 812Online

Ona, navodno, prikazuje Medvedeva u cvetu mladosti 1986. godine, kada je bio roker i plazio se u kameru. Ne treba mnogo istraživati da bi se otkrila pozadina ove priče, pa tako saznajemo kako je sve počelo kada je "poznati novinar Sergej Parhomenko objavio na njegovoj stranici na Fejsbuku fotografiju sa natpisom "redak foto 1986 Dume upravo napunio 21." LJudi su odmah videli sličnosti osobe prikazane na slici sa premijerom Dmitrijem Medvedevim," piše ruski 812 Onlajn. Ipak, istina je malo drugačija. Ako sve ovo zvuči nemoguće, previše savršeno da bi bilo istinito, možda tako i jeste. Slika pripada seriji fotografija nepoznatih mladića koje je napravio Igor Muhin, slikana 1986. u Moskvi u Udruženju rokera. Vredi napomenuti kako Muhin nikada nije naveo ko se nalazi na slici.
Povezano:Medvedev: Rusija se nada da će se krhko primirje u Istočnoj Ukrajini održatiMedvedev: Pomoć kompanijama pogođenim sankcijamaVEST NA TVITERU KOJA JE SVE ŠOKIRALA: MEDVEDEV: „Krim nije ruski, podnosim ostavku“!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA