Najnovije

BIZARNO: Poslali joj kanap kojim se njen muž obesio

PARIZ - Lizjan Rebul je šokirana i revoltirana: ova 50-godišnja udovica iz Pa de Kalea, na severu Francuske, čiji je suprug izvršio samoubistvo na radnom mestu, dobila je paket za koji je malo reći da je morbidan.
Konopac (Foto: guyanachronicle.com)

Konopac (Foto: guyanachronicle.com)

Naime, poslodavac njenog supruga poslao joj je poštom paket u kojem je, pored pokojnikovih ličnih stvari - olovaka, majice i čarapa, bio i kanap kojim se obesio. "Primila sam osam kilograma teška kutiju. Unutra je bila jedna majica, nekoliko čarapa, kesa sa olovkama i kanap... Možete da zamislite moj šok", ispričala je za lokalni list Voa di nor ogorčena žena koja je ubeđena da je posredi pokušaj zastrašivanja.
Pročitajte još:
Lizijan je tužila fabriku tražeći da se samoubistvo njenog muža tretira kao smrt na radnom mestu, jer tvrdi da su ga kolege maltretirale, te da je zato sebi oduzeo život. U fabrici navode da je reč o "nesrećnoj greški". "Kada smo poslali paket, niko nije proverio sadržaj. Jeste neuviđavno, ali nije učinjeno iz zle namere", insistirao je poslodavac. Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA