Najnovije

RADULJICA: Ameri su baš isfolirani!

MADRID - Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica rekao je da bi voleo da je njegova ekipa više "namučila" SAD u finalu Svetskog prvenstva u Španiji.
Srpski Hulk: Miroslav Raduljica (Fejsbuk)

Srpski Hulk: Miroslav Raduljica (Fejsbuk)

- Ja nisam osetio da je bilo toliko zastrašujuće. Mogli smo svi na početku da odigramo bolje, da zaustavimo te ludačke trojke, ali to je bila njihova igra, mi nismo dobro odgovorili na to i eto. Ovo finale mi neće ostati u lošem sećanju, i pored ovakvog rezultata. Voleo bih samo da smo ih malo više namučili, rekao je Raduljica novinarima posle utakmice u Madridu. - Žao mi je što smo izgubili ovolikom razlikom. Nismo izgubili onaj duh koji smo imali. Šteta stvarno, jer nije trebalo da izgubimo ovoliko. Ipak, srećan sam što smo osvojili srebro, ovo je veliki uspeh i ostaje samo da se radujemo, kazao je Raduljica.
Pročitajte još:

(VIDEO) A GDE JE FER PLEJ: Farid odbio da pruži ruku Joviću!

(VIDEO) Jedan od košarkaša je gologuz na selfiju! Znate li koji?

Raduljica je imao zamerke na pojedine poteze američkih košarkaša. - Nije mi se svidelo to što su se poneli na loš način u pojedinim situacijama, baš su isfolirani igrači. Šta ja sad da komentarišem o suđenju, ja sam dobio tehničku zato što sam iskomentarisao suđenje i ne bih da sad dobijemo neku novčanu kaznu, istakao je centar srpske reprezentacije. Izvor: Vesti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA