Najnovije

NBA zvezda o prelasku u Partizan: Nije tačno da je odbio, ali...

Vest da bi bivši igrač Dalasa, Atlante i Sakramento Kingsa, DŽared Kaningem mogao da postane novi košarkaš Partizana raspalila je maštu svih navijača crno-belih, koji i dalje čekaju nove igrače u Humskoj!
DŽared Kaningem, Zvezdaš u najavi, foto: NBA/Soaringdownsouth.com

DŽared Kaningem, Zvezdaš u najavi, foto: NBA/Soaringdownsouth.com

Tokom dana se, međutim, pojavila informacija da je Kaningem odbio ponudu Partizana i da je potpisao negarantovani ugovor sa Los Anđeles Klipersima, nakon čega je euforija splasla. Ipak, 23-godišnji bek šuter je sam potvrdio da ta informacija nije tačna i zamolio novinare da ne šire vesti koje su u domenu čistih spekulacija, čime se ponovo razbuktala vatra oko potencijalnog dolaska igrača NBA kalibra u redove šampiona Srbije. Nekoliko navijača Parnog valjka obratilo se Kaningemu na društvenim mrežama sa pitanjem – Da li to znači da ćeš igrati za Partizan naredne sezone? Uz savet da pogleda video klipove sa navijanjem Grobara u prepunom Pioniru.
Pročitajte još:Željko Obradović: Nisam ja zvezda, ja sam Partizan
Međutim, stigao je potpuno neočekivani odgovor... "Ja čak ni ne znam šta je to, ni gde se nalazi", posle čega je atleta iz Ouklenda dobio niz različitih poruka... Izvor: Mocart sport

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA