Najnovije

KREĆE RAZVALJIVANJE NATO TRUPA: Rusi studiozno obradili sve informacije

Ruski vojni stručnjaci planiraju da koriste zarobljene modele zapadne vojne tehnike za kreiranje novih tipova naoružanja, prenosi izvor. Modeli kao što su nemački Marder 1A3, američki Bradley M2A2 i švedski CV 9040, koji su pali u ruke ruske vojske, biće detaljno proučavani.

"Izučavanje NATO oklopnih vozila omogućiće ruskim konstruktorima da se upoznaju sa naprednim zapadnim vojnim tehnologijama i principima njihovog dizajna", kaže se u video snimku koji prenosi ovu informaciju.

Fokus će biti na oklopnoj zaštiti, senzorima i elektronskim sistemima koji se koriste u ovim vozilima, što bi moglo voditi ka razvoju novih, efikasnih sistema naoružanja namenjenih specijalno za borbu protiv zapadne tehnologije. Ovo istraživanje bi, prema video prilogu, moglo značajno uticati na buduće pravce razvoja ruskog savremenog protivtenkovskog naoružanja.

"Zarobljeni modeli savremene oklopne tehnike mogli bi da dovedu do razvoja novih sistema naoružanja kreiranih za borbu protiv zapadne tehnologije", zaključuje se u videu.

POLJSKI GENERAL IZAZIVA I TO ŽESTOKO: Treba postaviti minska polja na granicu sa Rusijom i Belorusijom

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA