Najnovije

GEJ PARADA: Učesnici vređali patrijarha Irineja i vladiku Amfilohija!

BEOGRAD-  Na takozvanoj paradi ponosa aktivisti LGBT ogrganizacija nosili su transparente sa uvedljivim sadržanem koji se odnose na srpskog patrijarha Irineja i mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija. Kako stoji na transparentima koje su nosile LGBT osobe oni si spremni da daju milion dolara da bi Amfilohije i Irinej „ bili njihovi ”, čime se nedvosmisleno sugeriše na seksualni odnos.
Učesnici žestoko izvređali crkvu (Foto: tviter)

Učesnici žestoko izvređali crkvu (Foto: tviter)

Na današnjoj paradi ponosa članovi skupa nosili si transparente sa slikama koje sadrže uvedljiv sadržaj koji se odnosi na srpskog patrijarha Irineja i mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija. Na transparentu pored slike dvojice crkvenih velikodostojnika piše „milion dolara dajem da budeš moj”.  Ovakva poruka bez potrebe za mnogo tumačenja sugeriše na prostituciju, i pokazuje provokaciju ukupljenih  porukom da imaju želju za seksualnim odnosima sa Patrijarhom i Mitropolitom.
Pročitajte još:Vojska i specijalne jedinice na ulicama Beograda, zapaljene gume na putu kod Arene!ŠTA NAS ČEKA NAKON PARADE? Češka- festival sadizma na ulicama, Italija- gole žene gaze ikone!RAT NA ULICAMA: Sukobi širom Beograda, policiji prećeno automatskim puškama ima i poveđenih!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA