Najnovije

Vidić baš nema sreće

Srpski defanzivac ponovo je skrivio penal, a njegov Inter primio je na "Meaci" četiri gola od "fenjeraša" - Kaljarija. Za poluvreme!
Nemanja Vidić, foto: Independant.ie

Nemanja Vidić, foto: Independant.ie

U prvom kolu Serije A dobio je crveni karton i oborio protivnika u kaznenom prostoru. Drugo kolo je preskočio, pa je u trećem poklonio Atalanti gol... Nažalost, košmar Nemanje Vidića (32) nastavljen je i u nedelju. U utakmici protiv poslednjeplasiranog Kaljarija, srpski štoper skrivio je penal u prvom poluvremenu, u kojem je njegov Inter primio čak ČETIRI gola od tima koji je ove sezone pogodio samo TRI puta. Da nesreća za "nerazure" bude veća, u 28. minutu, pri rezultatu 1:1, ostali su sa igračem manje, zbog isključenja Juta Nagatoma. Golove za ekipu Zdeneka Zemana postigli su Marko Sau u 10. minutu i Albin Ekdal u 29, 34. i 44. Vođstvo autsajdera bilo bi i veće, da je Andrea Kosu iskoristio penal koji je skrivio bivši kapiten Junajteda, koji je dva puta biran u idealni tim sveta (2009. i 2011), a četiri puta u idealni tim Premijer lige (2007, 2008, 2009, 2011).
Iz rubrike:Mančester Siti bez Nasrija mesec danaSaša Ilić: Ja bih da igram još malo…(VIDEO) Pogledajte šta je Mesi uradio dečaku koji mu je tražio autogram!
U nedelju popodne saigrači u zadnjoj liniji Intera bili su mu Marko Andreoli i Žuan. Inter je izgubio 1:4, Srpski vezista Zdravko Kuzmanović presedeo je ceo meč na klupi. Pogledajte kako je srpski štoper skrivio penal. [video width="640" height="360" mp4="http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2014/09/vidic.mp4"][/video] Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA