Najnovije

SANDA K'O KOLINDA: Srbija dobija prvog ženskog predsednika!?

BEOGRAD - Sanda Rašković Ivić je osvojila drugo mesto u anketi portala "Alo" pod nazivom „Izaberite predsednicu Srbije“. Veliki broj čitalaca "Alo" svoj glas dao je novoj predsednici DSS-a i ona je osvojila 11 procenta, odnosno 486 glasova, preneo je sajt Demokratske stranke Srbije.
Sanda Rašković-Ivić (Foto: JuTjub)

Sanda Rašković-Ivić (Foto: JuTjub)

- Polaskana sam ovolikom podrškom građana. Lekar sam i volim ljude, oni to osete i veoma dobro reaguju na mene – rekla je za "Alo" Raškovićeva kada su joj saopštili rezultate ankete. Na pitanje da li bi se kandidovala za tu funkciju, liderka DSS-a kaže da je za to potrebna hrabrost i da je „važno učestvovati“. - Što da ne! Dok sam bila doktorka na selu, kada bi mi neko rekao da ću se baviti politikom, ne bih mu verovala. Situacija se promenila i kandidovala sam se za predsednicu stranke – kaže ona. Ako bi se nekada našla na čelu Srbije, osnovni cilj bi joj bio očuvanje teritorijalnog integriteta, poboljšanje standarda građana i očuvanje njihovog dostojanstva.
Pročitajte još:OEBS-u predstavljeno američko oružje zaplenjeno na aerodromu u Donjecku
- Žene mogu da doprinesu razvoju zemlje. Žena, kada se nađe na čelu bilo koje institucije, pa i države, na to gleda kao na svoju kuću, pa samim tim i vođenju pristupa sa mnogo pažnje i nežnosti – zaključuje Raškovićeva. Da li će se i Srbija uvrstiti u red zemalja sa ženskim predsednikom poput Hrvatske, videćemo kad dođe trenutak za predsedničke izbore. Inače, prvo mesto u anketi portala "Alo" osvojila je potpredsednica Vlade Srbije, Zorana Mihajlović, ali se SNS nije oglašavao tim povodom. Izvor: Alo / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA