Najnovije

Panarin: Engleska - glavni neprijatelj Rusije

MOSKVA - Jedan od najpriznatijih ruskih eksperata za oblast informacionog ratovanja i geopolitičke analitike, dr Igor Nikolajevič Panarin, na svom FB profilu je objavio sažet analitički osvrt sa zaključkom da je "Engleska glavni neprijatelj Rusije".
Prof. dr Igor Nikolajevič Panarin, koordinator Analitičke asocijacije ODKB (Foto: FB)

Prof. dr Igor Nikolajevič Panarin, koordinator Analitičke asocijacije ODKB (Foto: FB)

"Prvi informacioni rat protiv Rusije je napravljen od strane Britanaca još u vreme ruskog cara Ivana Groznog. Oni su otrovali njega i njegovog sina. Sin šefa britanske obaveštajne službe, doktor Di, otrovao je prvog cara iz dinastije Romanovih. Britanci su organizovali i ubistvo imperatora Pavla Prvog 1801. godine. Ustanak "masona-decembaraca" 1825. godine takođe su finansirali anglikanci. I Herzen je sproveo subverzivne aktivnosti protiv Rusije uz pomoć novca Rotšilda. Državni prevrat u februaru 1917. godine je izvršen od strane masona, liberala i generala izdajnika pod rukovodstvom londonskih bankara i britanske obaveštajne službe MI-6." - piše dr Panarin.
Pročitajte još:Ukrajinski komandant Bilecki: Ukrajina je na korak do kapitulacije
Panarin ima nekoliko izvanrednih knjiga na temu informacionog ratovanja, a poznat je i kao jedan od najistaknutijih ideologa koncepta Evroazijske Unije. Panarin je koordinator Analitičke asocijacije ODKB i jedan je od autentičnih predstavnika savremene ruske intelektualne elite. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA