Najnovije

Divlji vepar izazvao haos u centru Vlasenice

VLASENICA - Vepar težak preko 100 kilograma izazvao je danas lakšu saobraćajnu nezgodu u centru Vlasenice, napravivši prethodno pometnju među građanima pred marketom.
Pažnja, vepar! (Foto: pixabay)

Pažnja, vepar! (Foto: pixabay)

Očevidci kažu da se vepar iznenada pojavio pred marketom u centru Vlasenice, te da je bilo očigledno da je životinja ranije ranjena i progonjena. Vepar je upao u obližnji podrum pića i porušio sve što mu se našlo na putu, nakon čega je izjurio iz prodavnice i udario u automobil marke Opel koji se kretao Romanijskom ulicom. Dezorjentisani vepar potom se vratio u podrum pića, gde su ga sačekali i ustrelili lovci lokalnog Udruženja Igrišta, koji su u međuvremenu alarmirani. Lovac Radisav Mitrović rekao je da ranjena životinja može da bude veoma opasna. Lovac Radivoje Kurtuma, dugogodiši lovac, kaže da je do sada samo jednom video vepra u centru grada. "U Kladnju je 1988. godine na sličan način vepar ušao u hotel. Takođe je bio ranjen, gonili su ga psi i kada je u takvoj situciji on nema puno vremena da razmišlja, već beži gde mu je lakše", rekao je Kurtuma. Uviđaj su obavili pripadnici vlaseničke policije i Stanice za bezbednost saobraćaja Zvornik.
Pročitajte još:Razjareni bik napravio haos na pumpi, pa zaglavio u toaletu(UZNEMIRAVAJUĆI FOTO) Pas uginuo od hladnoće jer je lanac bio suviše kratak da uđe u kućicu
Izvor: Srna

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA