Najnovije

MINISTARKA OSULA PALJBU PO VOJI: Šešelja se i majka stidi!

Lider SRS-a Vojislav Šešelj je na svom Tviter profilu isprozivao potpredsednicu Vlade Srbije Zoranu Mihajlović i optužio ju je da je u hodniku zgrade u Nemanjinoj 11 najbrutalnije izvređala premijera Aleksandra Vučića!

Zorana Mihajlović (Foto: Jutjub)

- Vladinim hodnicima još odzvanjaju reči Zorane Mihajlović: „Ko te j*be, Vučiću! Nisi me ti izabrao za ministra, pa ne možeš ni da me smeniš“ - napisao je Šešelj.
Ekspresno se oglasila i ministarka i za „Alo!“ prokomentarisala reči lidera radikala rečima:
„Šešelj laje, a karavani prolaze“.
- Svašta! Od tog političara prošlosti šta drugo može i da se očekuje osim izigravanje klovna i cirkuzanta jer u svemu drugom je neuspešan. Jačina jednog političara se ogleda u držanju reči i sprovođenju ciljeva koje javno izgovori. Šešelj ma koliko se godina bavio politkom nijedan cilj nije ispunio. Niti je zaposlio Srbiju, niti je proširio granice Srbije do Virovitice, niti je gurnuo Srbiju u Zajednicu ruskih država. On Srbiji ne može da donese ništa osim svađe i ratova. Za razliku od njega, snaga Aleksandra Vučića se ogleda u njegovim rezultatima, od izbora svog tima, do spasavanje zemlje od bankrota, izgradnje infrastrukture, rešavanja teških situacija poput migrantske krize, do održavanja stabilnosti u Srbiji“, rekla je ona.
- Ja imam jednog predsednika Vlade, i to je Vučić. Da li mislite da čovek koji svakodnevno donosi odluke ne može da smeni bilo koga iz svog tima?! Stvarno smešno. I rečnik tog nazovi političara prošlosti je odraz kućnog nevaspitanja. NJegova majka mora da se stidi. Ja sam lepo vaspitana i ne znam da li sam ikada opsovala - rekla je ona.
Mihajlovićeva je potom objasnila da se nije pojavila na sednici Vlade zbog koje ju je Šešelj takođe prozivao na društvenoj mreži zbog toga što je bila u Vranju sa nemačkim ambasadorom da bi pokrenuli projekat od 30 miliona evra. Izvor: Alo.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA