Najnovije

Instagram vratio nalog #NoKosovoUNESCO

KOSOVSKA MITROVICA - Studentska kancelarija u Kosovskoj Mitrovici, koja je osnovana povodom kampanje #NoKosovoUNESCO, saopštila je danas joj je vraćen nalog na Instagramu koji je ugasio administrator te stranice i da nastavlju rad bez prekida do glasanja na Generalnoj konferenciji.
Otimaju nam najsvetije (Foto: JuTjub)

Otimaju nam najsvetije (Foto: JuTjub)

"Nakon zvaničnog pisma koje smo uputili Instagramu da nam pojasne zbog čega su ugasili naš nalog, jutros smo dobili zvanično izvinjenje i obaveštenje administracije ove kompanije da nam je nalog ponovo vraćen", piše u saopštenju. Iz Kancelarije upućuju na link ttps://instagram.com/explore/tags/nokosovounesco/ i napominju da im je veoma drago zbog toga i da se nadaju da će ta diplomatska pobeda, izvojevana na mala vrata, uvesti u onu još veću i bitniju koja će se odvijati na Generalnoj konferenciji Uneska u ponedeljak, a kojom će biti zaustavljen prijem samoproglašenog Kosova u tu organizaciju. "Ostalo nam je još dva dana da damo sve od sebe u ovoj kampanji, a sada, kad nam je vraćen Instagram nalog, postavićemo i druge slike koje posedujemo", poručuju iz Kancelarije. Studenti pozivaju tviteraše i ostale da pomognu i da se još jače priključe kampanji #NoKosovoUNESCO. "Do glasanja na Generalnoj konferenciji naša kancelarija će raditi i voditi ovu kampanju bez prekida", poručili su.
Pročitajte još:Mima Karadžić: Nisam za Crnu Goru u NATO – spot je prevara!NA KORAK DO KATASTROFE: Otvorene pretnje nuklearkama Rusije i Amerike
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA