Najnovije

Maca ušao na "Farmu" i napravio haos (FOTO/VIDEO)

Na imanje u Lisoviću došao je Dragan Marinković Maca, ali farmeri nisu reagovali, već su se pravili da ga ne vide, jer im tako nalaže zadatak.
(Foto: TV Pink)

(Foto: TV Pink)

Jutros su na “Farmi” doručkovali anonimni baba i deda, a sada je imanjem prošetao glumac. Međutim, niko od učesnika rijalitija nije reagovao, jer su dobili zadatak, da se ponašaju kao da nisu primetili da je neko došao. Dragan je, očigledno, dobio zadatak da natera farmere da reaguju, pa im je preturao po stvarima, seo pored njih i kreviljio se, lupao vratima, i pričao sam sa sobom. Na kraju, kad su ga svi iskulirali i ostali dosledni pri svojoj odluci da izvrše zadatak, Maca je na sav glas viknuo “Fašista”, a onda bacio kofu punu vode. Pogledajte kako su farmeri reagovali na Marinkovića: Farma 6/Stranac Ušao na Farmu u provalu...by zadkostellbokizadko
Pročitajte još:RIJALITI MISTERIJA: Baba i deda upali na Farmu – svi kao uspavani! (FOTO)POSLEDNJI ISPRAĆAJ: Farmeri „sahranili“ Jelenu Golubović! (VIDEO)NAPALJENI: Kristijan mazi Stanijinu vaginu (VIDEO)
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA