Najnovije

Ukrajinski shi-arhimandrit Jona prorokovao o ratu u Ukrajini i ruskom caru

UKRAJINA - Pri Svetouspenjskom manastiru u Odesi, živeo je u narodu duboko još za života poštovan kao svet čovek, shi-arhimandrit, otac Jona.
Shi-arhimandrit Jona (Foto: Ridus)

Shi-arhimandrit Jona (Foto: Ridus)

On se upokojio u decembru 2012. godine, a interesantno je njegovo proročanstvo koje se obistinilo. On je rekao monasima i narodu u manastiru da će godinu dana posle njegove smrti biti jedan "krvavi rat". Na pitanje da li će zaratiti Rusija i Amerika, on je negativno odgovorio i istakao da će to biti jedna zemlja manja od Rusije. - Starče, da li će Amerika napasti Rusiju? - Neće. - Da li će Rusija napasti Ameriku? - Ne. Rat će izbiti u zemlji koja je manja od Rusije, a to će se desiti godinu dana posle moje smrti. Trajaće dve godine rat, a zatim će doći do vladavine ruskog cara. Starac Jona je prorekao da će prva godina biti krvava, druga gladna, a treća pobednička.
Pročitajte još:OVO SE ZOVE MOĆ: Poslednja dostignuća ruske armije (VIDEO)
"Ne brinite. LJubav sve prevashodi, ljubav sve pobeđuje." - bile su reči starca Jone kojima je zaključio priču o ovom svom proročanstvu. Starac Jona je govorio takođe: "Nema odvojenih Ukrajine i Rusije - postoji samo jedna Sveta Rusija." Starac Jona je napustio svet 18. decembra 2012. godine, a godinu dana posle toga se desio Evromajdan i izbijanje rata u Ukrajini. U narodu je bio poštovan kao veliki duhovnik, pravednik i svet čovek, pa se veliki broj ljudi okupljao oko njega, dolazio po savete, na ispovest i duhovnu pouku i rukovođenje. Narod u Ukrajini i Rusiji veruje da je starac Jona prorokovao o ratu u Ukrajini i veruju u njegove proročke reči. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA