Najnovije

NEPODOBAN: Bregoviću zabranili da svira u Kijevu!?

KIJEV - Goranu Bregoviću i njegovom "Orkestru za svadbe i sahrane" zabranjen je nastup u Kijevu, zato što je prethodno svirao na Krimu.
Goran Bregović (Foto: JuTjub)

Goran Bregović (Foto: JuTjub)

Ukrajinsko "Novo vreme" piše da je uprava koncertne dvorane "Stereo plaza" odlučila je da otkaže Bregovićev nastup 16. maja i mada organizatori još nisu izdali službeno obaveštenje, mediji pretpostavljaju da bi uzrok otkazivanja mogao biti Bregovićev koncert 26. marta u Sevastopolju, na kom je predstavio album "Šampanjac za Cigane". Bregović je izjavio da je na Krimu već bio, da je zavoleo tamošnju prirodu i lokalne stanovnike. Na pitanje da li se plaši sankcija zbog nastupa na Krimu, odgovorio je da mu je svejedno. - Na Balkanu uvek osećamo veličanstvenost koja dolazi iz Rusije. Čini mi se da je Zapad oduvek osećao izvesnu paranoju tim povodom. Nadam se da će to proći. Kada stranac dolazi u Rusiju, još na aerodromu oseća istoriju i odmah se seti Puškina, Dostojevskog, Crvene armije... Ruske devojke nisu samo jednostavno lepe, već čovek od njih očekuje da će odmah sesti za klavir i odsvirati Rahmanjinova - izjavio je Bregović za ruske medije.
Pročitajte još:Poslastica za obožavaoce: Ember Rouz potpuno gola na plažiTRAGIČNO: Cipras doživeo srčani udar – doktori se bore za njegov život!
Pozvali smo Dejana Maksimovića iz "Mjuzik stara", navode Novosti, koji brine o Breginim koncertima širom sveta, a on je bio zatečen informacijom o otkazivanju nastupa u Kijevu: - Prvi put čujem za to! To mediji pumpaju. Nemam saznanja da je Bregovićev koncert otkazan, pogotovo iz političkih razloga. Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA