Najnovije

Roditelji ih upisali u školu plesa a onda se šokirali na prvoj priredbi (VIDEO)

Plesna škola iz Orenburga u Rusiji našla se u središtu ogromnog skandala, nakon što je video njihovog nastupa postavljen na internet. Naime, ples koji su izvele maloletne devojčice pod nazivom "Vini Pu i pčelice" sadrži tverkovanje i brojne, po proceni gledalaca, erotske pokrete koji su neprikladne za decu tog uzrasta.
Tata, vidi me! (Foto: Lifenews.ru)

Tata, vidi me! (Foto: Lifenews.ru)

Nakon objavljivanja snimka pobunio se i deo roditelja, iako vlasnik plesne škole tvrdi da su deca imala njihovu saglasnost za prisustvo časovima plesa. U ceo skandal se umešala i lokalna administracija Orenburga, pa je Kancelarija za kulturu i omladinu poslala inspekciju u školu plesa. Najmanje što bi moglo da im se dogodi je da budu izbačeni iz prostora koji iznajmljuju u Domu kulture u tom gradu. Osnivač ove plesne škole, Viktorija Jakovenko izjavila je da su sva deca imala saglasnost roditelja da pohađaju njene časove i da nastupaju na prirebi, ali da ne zna ko je neovlašćeno snimio i postavio sporni video na internetu. - Ne vidim ni oko čega se digla tolika buka, ovaj ples je jako popularan, a snimci tverkovanja postoje svuda na internetu - pravdala se instruktorka.
Pročitajte još:Rušili kuću, a pronašli najveći podzemni grad na svetu! (VIDEO)Poznata hrvatska manekenka isekla vene: NJen momak ispričao zašto je to učinila
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA