Najnovije

Putin rešavao porodični problem

MOSKVA - U okviru televizijske emisije „Direktna linija“ građani su predsedniku Rusije Vladimiru Putinu postavljali brojna pitanja, među kojima je bilo i pitanje jedne žene o tome kako da nagovori muža da joj kupi psa.
Vladimir Putin na konferenciji "Direktna linija" (Foto: kremlin.ru)

Vladimir Putin na konferenciji "Direktna linija" (Foto: kremlin.ru)

Izvesna Elena zamolila je predsednika da joj pomogne da njenog muža Borisa, penzionisanog vojnika, nagovori da joj kupi psa. „Doveli ste me u težak položaj“, priznao je Putin i dodao da nema prava da od Borisa zahteva da ispuni molbu. Putin joj je poručio da razradi opšti plan delovanja, prenosi „Sputnjik“. „Možemo, na primer, zajedno da zamolimo Borisa da izađe ženi u susret, a Elena bi mogla da kaže Borisu: `Ma, nije mi potreban pas, uradićemo onako kako ti želiš`“, predložio je ruski predsednik.
Pročitajte još:Obama: Mi ćemo stvarati zakone globalne ekonomije, a ne „neke zemlje poput Kine“VIŠA SILA: Članica BRIKS-a bez struje!
Putin je rekao da je ubeđen da će joj Boris, ako ona to kaže u pravom trenutku, kupiti ne psa, nego slona. „Zbog toga, Borise, molim te, budi dobar, dozvoli ženi da kupi psa, utoliko pre što je to dobro delo i jača porodicu“, dodao je predsednik Rusije. Izvor: SRNA

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA