Najnovije

DOBIO PO NOSU: Hasan Dudić pretučen - završio na VMA!

Pevač i doskorašnji učesnik rijalitija "Parovi" pretučen je sinoć u jednom beogradskom restoranu, nakon svađe sa nekoliko ljudi. Dudić je posle tuče prevezen na VMA gde mu je ukazana pomoć.
Hasan Dudić (Foto: Jutjub)

Hasan Dudić (Foto: Jutjub)

Kako saznajemo, Hasan Dudić je batine dobio sinoć u jednom prestoničkom restoranu, nakon žučne rasprave sa nekoliko ljudi. Za sada nije poznat uzrok svađe, kao ni šta je napadače navelo na to da prebiju Dudića. Nakon tuče, pevač je prebačen na VMA gde mu je ukazana pomoć. NJemu su sanirane povrede i pušten je na kućno lečenje. Podsetimo, Hasan je iz rijalitija "Parovi" izbačen jer je brutalno tukao Jelenu Golubović. Na snimku sa Jutjuba se jasno vidi da je pevač Jelenu posle burne prepirke i međusobnog vređanja počupao, udario pesnicom u potiljak i šutnuo u glavu. Golubovićeva je posle batina pala kao pokošena.
Pročitajte još:MILOMIR MARIĆ: Rijaliti je počeo kada je Lepa Brena zajahala Sašu Popovića usred Beograda (VIDEO)Maca voli grublji seks, pljeskanje po guzi i šamaranjeURNEBESNO: Porno snimak Zmaja od Šipova (VIDEO 18+)
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA