Najnovije

PROVERENI RECEPT NAŠIH BAKA: Pomladite kosti za 20 godina i oslobodite se svakog bola!

Ovaj lek pomaže kod lečenja artritisa, osteoartritisa, bolova u leđima i svega što je povezano sa zglobovima, kostima i mišićima.
Ovaj lek će vam pomoći ako osećate težinu u nogama (Foto: pixabay.com)

Ovaj lek će vam pomoći ako osećate težinu u nogama (Foto: pixabay.com)

Kad moderna medicina ne pomaže, najbolje se okrenuti onoj narodnoj. Verovatno ako pitate svoju baku šta uraditi ako vas bole zglobovi, daće vam recept za “čarobnu” mešavinu. Kažu da taj lek pomlađuje kosti za 20 godina! Dakle, ako osećate težinu u nogama, bolove u zglobovima, ako vas muče bolovi u leđima i imate posledice od nekih starih povreda, ne trebaju vam skupi gelovi i masti, dovoljno je par jednostavnih sastojaka. Sastojci: 300 ml alkohola (70%) 100 ml povidon joda 10 tableta aspirina (ili andola) od 300 mg (aspirin je na tržištu još od 1899.!) *Sve sastojke možete nabaviti u apoteci. Povidon jodirani je poznat kao snažan germicid širokog spektra delotvoran protiv velikog broja bakterija, virusa, gljivica, protozoa i spora. Povidon jodirani se odlikuje istom širinom spektra delovanja kao i jod bez nedostatka joda-žarenja, obojenja i osetljivosti. Priprema: Alkohol pomešajte s jodom i dodajte izmrvljene tablete aspirina. Promućkajte i ostavite na tamnom mestu 21 dan. Nakon tog možete koristiti lek. Koristite ga redovno u obliku obloga ili direktnog umasiravanja na bolno mesto.
Pročitajte još:SPASONOSNI DAR IZ PRIRODE: Recept za lek koji će vas zauvek rešiti stresaUPOZORENJE ILI PLAN: Nove infekcije prete da odnesu na milione života!
Izvor: domacikolaci.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA