Najnovije

Rama dolazi u Ulcinj kao u deo Albanije

Nema nikakvog protokola kada premijer strane zemlje dolazi u Crnu Goru. Nema dileme da je albansko pitanje u CG otvoreno, napisao Nebojša Medojević.
Edi Rama (Foto: ikub.al)

Edi Rama (Foto: ikub.al)

Lider Demokratskog fronta u Crnoj Gori Nebojša Medojević šokiran je činjenicom da su premijer Albanije Edi Rama i ministar inostranih poslova Kosova Hašim Tači proglašeni za počasne građane Ulcinja, u koji su došli, kako je napisao na tviteru, "kao u svoju zemlju". Da je to tako pokazuje i podatak da nikakav protokol nije ispoštovan, što je praksa kada strani državnik dolazi u neku zemlju.
Pročitajte još: Kolinda: Gotovina i Markač će biti savetnici za bezbednost HrvatskeHrvati prete: Dolazimo u Ukrajinu jer volimo da koljemo Srbe! (VIDEO)
- Premijer Albanije dolazi u Ulcinj kao da je u Albaniji. Nema protokola kao kada dolaze strani državnici. Ovo su neke najave. Opasne. Nemam nikakve dileme da je albansko pitanje u CG otvoreno i da je pitanje vremena kada će ispostaviti političke zahteve za pokrajinom u CG - napisao je Nebojša Medojević na tviteru. Izvor: Beta.informer.rs  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA